Johan Arts Photography
Van Vugt Entertainment ~ Click to visit Benno van Vugt Entertainment pagina
Dit Is Holland
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Paul de Laat komt met humoristische plaat met een deuntje dat je niet meer uit je hoofd krijgt

Elk jaar is hij weer van de partij! Paul de Laat uit het Brabantse dorp Made heeft al heel wat succesvolle feestplaten gemaakt met ludieke titels als; Siliconen bumpers, In de Growshop, Hé waar gaat dat biertje heen, e.v.a. Ook dit jaar komt hij weer met een joekel van een carnavalskneiter getiteld; “Ik heb wallen tot aan mijn ballen”. De titel zegt alles! Een geweldig humoristische plaat met een deuntje dat niet meer uit je hoofd gaat zijn de ingrediënten van deze goed geproduceerde bende!

De plaat is wederom geschreven en geproduceerd door de Brabantse multi producer André Kooiman. “Helemaal geweldig… ik hoorde het ideetje en ik rolde zowat uit de bank van het lachen!” aldus Paul de Laat over zijn nieuwe singel. Met deze geweldige plaat kan hij zo maar eens de nieuwe carnavalskraker van 2018 scoren zeggen de echte kenners!


De single “Ik heb wallen tot aan mijn ballen” is vanaf medio December 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal er weer een fantastische animatie videoclip bij gemaakt worden die o.a. via Youtube te bekijken is. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP. Met “Ik heb wallen tot aan mijn ballen” heeft Paul de Laat weer een top feestplaat gemaakt die zo maar eens de carnavalskraker van 2018 kan gaan worden!

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 28 Dec 2017 18:35:23