Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content

Wesly Bronkhorst - 15 Jaar Wesly Bronkhorst


Wesly Bronkorst viert dit jaar zijn 15- jarig artiestenjubileum met een groot en uniek concert in het Amsterdamse Concertgebouw.


Wesly Bronkorst viert dit jaar zijn 15- jarig artiestenjubileum met een groot en uniek concert in het Amsterdamse Concertgebouw. Met dit concert zet hij zichzelf in een rijtje met grote nationale en internationale artiesten die hem op deze locatie voorgingen. Pink Floyd, The Doors, Paul McCartney, Roxy Music, Gorden en natuurlijk Andre Hazes die in 1982 ook zijn 15- jarig jubileum in dit Concertgebouw vierde.

Bij een jubileum hoort een jubileumalbum. Het jubileumalbum bevat maar liefst twee CD’s met ieder vijftien tracks. Het album bevat vijftien hits van de afgelopen vijftien jaar, maar ook vijftien gloednieuwe tracks. De nieuwe nummers zijn stuks voor stuk prachtige pareltjes die een speciale betekenis hebben voor Wesly en dat hoor je terug op dit album. Wesly heeft een uniek stemgeluid en zingt ieder nummer recht uit zijn hart. De nieuwe nummers variëren van krachtige powerballads inclusief prachtige strijkers tot echte feestnummers. Het is weer echt een typisch Bronkhorst album geworden.


-= DOWNLOAD =-


Link op Wesly Bronkhorst´s pagina

Genre: Nederlands | Geplaatst op 05.05.2017 | DownloadDit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy