Menu
Welkom op Radio De Tijdbrekers
Close Menu Down to Content
Sjeik in den Olie gaat helemaal los op de Woestijn Polka


De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie scoorde vorig jaar een hele dikke feesthit met het nummer; “Ali Baba”. Meteen kwam er veel interesse vanuit het kroegen circuit voor deze sensationele buhne act, die een sfeer meebrengt met heerlijke meezingers in een Oosters klinkend jasje! Ook op Youtube worden zijn clips massaal bekeken.

Met de feestperiode in aantocht lanceert de Sjeik weer een nieuwe top-single! De “Woestijnpolka” is een heerlijke gloednieuwe meezinger met veel accordeon geweld in een heerlijke polka waarmee de Sjeik meteen de hele tent op zijn kop zet!

De single is weer geproduceerd en deze keer ook geschreven door de succesvolle De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie scoorde vorig jaar een hele dikke feesthit met het nummer; “Ali Baba”. Meteen kwam er veel interesse vanuit het kroegen circuit voor deze sensationele buhne act, die een sfeer meebrengt met heerlijke meezingers in een Oosters klinkend jasje! Ook op Youtube worden zijn clips massaal bekeken.

Met de feestperiode in aantocht lanceert de Sjeik weer een nieuwe top-single! De “Woestijnpolka” is een heerlijke gloednieuwe meezinger met veel accordeon geweld in een heerlijke polka waarmee de Sjeik meteen de hele tent op zijn kop zet! De single is weer geproduceerd en deze keer ook geschreven door de succesvolle producer Andre Kooiman, die samen met Sjeik in den Olie een heerlijke Oosterse feest sfeer heeft gecreeerd, die ook nog eens heel commercieel is! Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl


Geplaatst door:
Datum: 22 Jan 2019 20:34:55Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy