Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
“KIJK MAAR VOORUIT” ERWIN WEITERING KOMT MET ZIJN DEBUUTSINGLE UIT


Een nieuwe zanger die nu het grote publiek wil laten horen wat hij in zijn mars heeft, een gewone, spontane maar zeker ook gezellige volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek!" dat is Erwin Weitering

Erwin is woonachtig in het mooie Drentse dorp Emmer-Compascuum.

De passie voor muziek heeft hij geërfd en meegekregen van zijn, helaas overleden, Opa Hermanus Veenstra die ook dagelijks met muziek bezig was! Als zijn opa dit nummer had gehoord dan was het voor hem al een grote hit geweest, maar ik denk dat Nederland dit nummer ook gaat dragen, want “Kijk maar naar voren” heeft een boodschap waar velen zich in kunnen herkennen, en zo ook Erwin Weitering.

Na veel dingen gedaan te hebben de afgelopen 10 jaar is het nu de tijd om aan een solocarričre te beginnen en dat gaat Erwin doen met een eigen single met een passende titel op zijn carričre  "Kijk maar vooruit" .

De tekst is geschreven door de bekende tekstschrijver Olav Hesselmans uit Zevenaar. Olav schreef ook teksten voor o.a. Dennie Christian, Henri van Velzen, Corry Konings en nog meer bekende Nederlandstalige artiesten.

Plugging & Promotie:

Willem de Bie

All 4You Promotie

All4youpromotie@gmail.com

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 10 Aug 2017 08:11:34Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy