Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Marloes van Ham Nieuwe single ‘Dans’


Nieuwe single ‘Dans’ van Marloes van Ham verschijnt op het Telstar label
Marloes van Ham timmert al een tijdje aan weg om zich te ontplooien als zangeres. Ze treedt al meerdere jaren op als cover zangeres. Omdat ze ook eigen repertoire uit wilde brengen  lanceerde ze in 2015 haar eerste eigen single ’30 dagen zonder jou’.   Dat leverde haar veel positieve reacties op.

Onlangs kwam ze in contact met Hans Vrolijks die haar een demo liet horen van ‘Dans’. ‘Ik was gelijk verkocht. In de studio van Hans Vrolijks hebben we vervolgens het nummer opgenomen en was er erg tevreden over. Via Hans kwam ik in contact met Adriaan Hoes van de befaamde Telstar studio. We hebben ‘Dans’ samen beluisterd en ook Adriaan was heel erg enthousiast. Hij stelde voor om het op zijn label uit te brengen. Zo’n aanbod krijg je natuurlijk niet elke dag. Ik hoefde daar niet over na te denken. We hebben de handen in elkaar gesloten’, aldus Marloes.

In de bijbehorende clip zie je een stel kinderen en een stel volwassenen samen dansen. De opnames vonden plaats in het Belgische attractie/waterpark Luna Beach in Kinrooi. Er is gefilmd op het strand en op het terrasje. Meer info: www.facebook.com/zangeresmarloesvanham/

hierbij ook de Clip
Geplaatst door: Janoesj
Datum: 07 Oct 2017 14:32:13Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy