Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Andy Bens - Voorbij


daar is hij dan de nieuwe single van Andy Bens - voorbij
Na de single ‘Die Avond’ die toch wel meer dan 16000 views op youtube haalde werd het tijd om iets stevigs uit te brengen, iets met meer power! VOORBIJ is weer een mooi produktie van bij George Konings Soundvisionstudio te Arnhem.
Andy Bens heeft zijn gerne gevonden... liedjes met een boodschap/verhaallijn die je bijblijven. ‘VOORBIJ’ is nog maar net gereleased maar, Andy Bens is al volop met anderen songs bezig, die Andy rond Juli zal gaan opnemen en het zullen ongetwijfeld mooi top-produkties worden...steeds live ingespeeld!

Ook heeft Andy voor het eerst zijn videoclip in België opgenomen te Boom. En deze keer hebben we voor het eerst met een drone gefilmd en met special effects waardoor ook deze videoclip weer zal schitteren op televisie, Youtube...social media. (Videoclip door Alhajemprodukties gemaakt). Andy Bens Videoclips zijn allemaal op youtube terug te vinden.

Zoals altijd hopen we een mooie airplay te krijgen op alle radio-televisiezenders en socialmedia. Wij bedanken jullie alvast voor jullie geweldige steun!

               Het is misschien... ‘VOORBIJ’
                 Maar zeker niet vergeten!
                 Je kan alles terugvinden...
                 In liefde & verhalen
                 In geuren & in een lied
                 Ook al is het ‘VOORBIJ’
                 Je voelt nog steeds... het verdriet!

hierbijn ook de gelijknamig clip:Geplaatst door: Janoesj
Datum: 21 Oct 2017 17:23:57Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy