Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Greg-A-Man- Ik kan beter gaan


komt daarom  met een nieuwe song ''Ik kan beter gaan'' het is heel wat anders dan wat jullie gewend zijn van Greg-A-Man!

Op 1 mei 2017 bracht Greg A Man het nummer Mi Famirie uit. Dit nummer werd goed opgevangen bij de Nederlandse en Belgische radiostations. Hierbij moest hier een passende opvolger komen. Greg A man. Greg A man bestaand uit Gregory Jonker, Faisal Schaap, en Saskia Lie Atjam

 

Greg-A-Man komt daarom  met een nieuwe song ''Ik kan beter gaan'' het is heel wat anders dan wat jullie gewend zijn van Greg-A-Man! Dit nummer is iets wat men vaak in het dagelijks leven meemaakt, we hopen hiermee ook onze andere muzikale kant te laten zien.

 

Het liedje gaat over een jongen die het beste voor heeft met zijn vriendin maar dit niet goed weet te omschrijven. Hierbij weet zijn vriendin haar liefde te vinden bij een ander. Maar hij vecht terug. Laat je verrassen door het nummer met de bijpassende videoclip.

Greg-A-Man blijft natuurlijk wel hun tropische party muziek op hun eigenwijze manier maken. Elk optreden is daarom ook een feestje en verrast daarmee ook iedereen

 

Toch zijn we trots dat we ook dit nummer weer mogen uitbrengen onder Angelsrecords.


Hierbij ook de Clip:


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 02 Nov 2017 06:59:19Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy