Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Jeroen Visser lanceert Met tranen kun je mijn niet meer raken

2017, is een vruchtbaar muzikaal jaar voor Jeroen Visser, waarmee hij

alle liefhebbers van het Nederlandse Lied kennis heeft laten maken met zijn muzikale hart, liefde voor muziek en zijn opvallend eigen stemgeluid.

 Onmiskenbaar een ‘Volks stemgeluid’ met eigen timing omringt met zijn geliefde klanken in een mooi Volkspopachtige arrangement, maakt deze single tot een meer dan opvallend product.

Op weg naar zijn debuutalbum is dit alweer de 3e single, waarbij hij bij iedereen nieuwsgierigheid weet te kweken naar zijn gehele eigen repertoire en dit album. De release zal medio 2018 plaats vinden.

 

Dat hij nu al zijn fans trakteert in de feestmaand december, is te horen op zijn fantastische bonus ‘Kerst-liedje’ ‘MIJN KERST ZAL VOORTAAN ANDERS ZIJN’.

Deze titel is evenals ‘MET TRANEN KUN JE MIJ NU NIET MEER RAKEN’ speciaal als muzikaal maatpak voor Jeroen Visser, net als bij de voorgaande releases, geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar (Goldstar Music Productions)

Een ding is wel zeker.Met deze single weet iedere emotie wel te raken.2018 maakt ons nog nieuwsgieriger naar Jeroen Visser


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 12 Dec 2017 22:49:35Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy