Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Kevin Village - Nieuwe single - Waarom

Na het grote succes van het Franstalige nummer “Papillon”  en het Nederlandse lied “Hou me vast” volgt wederom een Nederlandstalige single met de titel “WAAROM”.


Tineke de Nooij, al sinds de jaren 70 een goede vriendin, bracht hem in contact met Jan-Simon Minkema (acteur, zanger, schrijver en kunstenaar). De meeste mensen zullen hem herinneren van de Familie Knots. Hij schreef voor vele artiesten  en heeft nu de tekst geschreven van deze nieuwe single “WAAROM”.
Kevin Village (artiestennaam van Kees van Vredegem) is geen onbekende in de muziek. Al jaren brengt de zanger prettig in het gehoor liggende kwaliteitsmuziek. Hij bracht in de jaren 80 diverse singles en lp’s uit. Tevens was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s.
Onlangs dook hij de studio in met zijn vaste producer Peter Wessel, die de productie en arrangementen voor zijn rekening  nam. Deze cd werd opgenomen in de Uptide studio in Ertvelde in België van Theo de Witte.
Bij deze single werd een mooie videoclip gemaakt door Sid Dankers . Deze is op aanvraag te verkrijgen en staat ook op zijn Youtubekanaal.
Geplaatst door: Janoesj
Datum: 22 Dec 2017 14:58:35Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy