Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
FeestDuo Tjonge Jonge Lanceert Knallen met die Ballen

Feestduo Tjonge Jonge Gaat knallen en lanceert nieuwe feestknaller
Feestduo Tsjonge-Jonge, bestaande uit Edwin en Peter, is in zee gegaan met JC-Records / JC-Event van Jolanda Clement.

Op dit label zal vanaf 27 december de nieuwe feestsingle ‘Knallen met die ballen’ gaan uitkomen. Een gevolg van positief verlopen oriënterende gesprekken tussen het tweetal en Jolanda Clement.

Edwin Smits en Peter Smits, geen familie trouwens, kwamen elkaar in 2012 bij toeval tegen. Beiden deelden hun voorliefde voor Hollandse feestmuziek en dus besloten ze samen te gaan repeteren. Gevolg; optredens op tal van feesten en partijen, maar ook tijdens evenementen in Park Hilaria, bij het Drakenboot Festijn, bij Nederland Muziekland en in Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant. Feestduo Tsjonge-Jonge bracht de afgelopen jaren tal van liedjes uit waaronder: ‘Een Kruikske Jonge-Klare’, ‘Olifanten Polonaise’, ‘OlliedeGallieDunAllieUnok’, ‘Vingertje’ en ‘Ons Brabant’.

De samenwerking met JC-Records kwam mede tot stand door collega zanger Andy de Witt: “We hebben een heel goed gevoel gekregen bij Jolanda en willen graag met haar samenwerken om van onze single een succes te maken.

En dus hebben we besloten om in zee te gaan met JC-Records/JC-Event als platenlabel en plugger”, aldus het enthousiaste feestduo.

Met dus een compleet nieuw team achter zich, lanceert Feestduo Tsjonge-Jonge hun nieuwe single: ‘Knallen met die ballen’. Geschreven door Andy de Witt (Ad v.d. Hurk), geproduceerd door Manfred Jongenelis en Andy de Witt, en de bijbehorende videoclip is opgenomen door Kaska producties.

Tijdens een vuurwerkshow op 27 december bij Vuurwerkwinkel Bakel/Texaco Tankstation (Nard Thijs) te Bakel waarbij diverse artiesten zoals Snollebollekes zullen optreden, zal deze pakkende feestplaat met torenhoog meezinggehalte officieel worden gepresenteerd.

De single ‘Knallen met die ballen’ van Feestduo Tsjonge-Jonge zal vanaf 27 december zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC-Event/JC-Travel.Geplaatst door: Janoesj
Datum: 27 Dec 2017 16:14:34Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy