Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Jose Sep Lanceert haar nieuwe single ‘Luister nou even’

op 1 Januari komt haar nieuwe single ‘Luister nou even’ uit, een nummer dat haar vaste producer Manfred Jongenelis speciaal voor haar schreef.
2017 mag voor José Sep als zeer succesvol worden beschouwd, met een grote stijging in het aantal optredens waaronder een aantal op grote podia en festivals. Hoogtepunt was toch zeker haar optreden op DUTCHVALLEY afgelopen zomer. ‘Het was echt een topjaar voor mij! Ik geniet zo veel van alle mensen die ik kan vermaken met mijn muziek, die daar blij van worden en een heerlijk feestje vieren’, aldus José Sep.

Na haar debuutsingle ‘Het is een wonder’ (augustus 2015), het aanstekelijke ‘Mijn Glimlach’ (februari 2016) de partyknaller ‘Ik weet dat er een ander is’ (juni 2016) en het feestelijk apres-ski getinte ‘Adios Amor’ (december 2016) verscheen begin Augustus het nummer ‘Lieve schat’ die afgelopen maanden veelvuldig op de radio te horen was.

2018 luidt José ook weer knallend in, want op 1 Januari komt haar nieuwe single ‘Luister nou even’ uit, een nummer dat haar vaste producer Manfred Jongenelis speciaal voor haar schreef. Hierin maakt José op humoristische wijze korte metten met haar zogenaamde aanbidder. De catchy coupletten en de refreinen die je zo meezingt, zorgen ervoor dat ook deze single overal tot een feestje zal leiden.Geplaatst door: Janoesj
Datum: 02 Jan 2018 14:44:07Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy