Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Dennis Peperkamp - Mama ik mis je


28 Januari 2018 – Dennis Peperkamp komt naar zijn 2e single ( Ik wil met jou alleen door het leven ) Al weer met een nieuw nummer uit.  De title van de singel is “Mama ik mis je zo” Een Liedje waar je kippenvel van krijgt.

Een prachtige ballad vol van emotie en veel verdriet. Het liedje gaat over zijn moeder die hij afgelopen jaar 2017 verloor. Aan een vreselijke ziekte. Met veel kracht en ontzettend veel verdriet wilde Dennis een liedje laten schrijven speciaal over zijn moeder. Voor Dennis viel dit niet mee. Maar voor hem moest hij dit doen. Hij noemt dit een ode aan zijn moeder. Die hij elke dag ontzettend mis. Daarom heet de titel ( Mama ik mis je zo) De liedjes die Dennis Peperkamp allemaal heeft uitgebracht onder het label Angelsrecords zijn mogelijk gemaakt door zijn sponsor Engels verfspeciaalzaken. Zonder zijn sponsor had Dennis dit nooit waar kunnen doen. Dus jullie begrijpen wel. Dat zijn dank heel groot is aan zijn sponsor Engels verfspeciaalzaken, maar ook alle radiostations die zijn nummers hebben gepromoot.

Hierbij ook de Clip:Over Dennis Peperkamp

Dennis zoals hij gewoon genoemd wordt. Is een echte ras Amsterdammer. En houdt van het levenslied. En zal ook alleen maar Nederlandstalig liedjes zingen over het leven. Omdat hij daar ontzettend van geniet. En hoopt dat zijn fans hier ook van zullen genieten zoals hij dit ook doet.

Het nummer is geproduceerd door Ton Spronk van T.S. Soundstudio.

Promotie door:

Plugging en promotie wordt verzorgt door Angel Vogel 


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 28 Jan 2018 22:27:06Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy