Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Ruby van Urk ft. DJ Galaga ‘This Is The Moment – The Remix’


‘This Is The Moment – The Remix’ is tot stand gekomen dankzij een unieke samenwerking tussen de stijlvolle feest zangeres Ruby van Urk en DJ Galaga.
Ruby bracht eerder enkele succesvolle Nederlandstalige singles uit en deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge. Met ‘This Is The Moment – The Remix’ laat Ruby zich van een hele andere kant zien en toont hiermee haar veelzijdigheid.
DJ Galaga is al jaren bekend als Party DJ van o.a. The Game en het produceren van vele hits voor o.a. T-Spoon, The Soca Boys en Def Rhymz.
‘This Is The Moment’ is zo’n nummer wat steevast voorbij komt bij bijzondere gelegenheden in de oorspronkelijke ballad versie. Dit bracht allround zangeres Ruby op het idee om er een geheel eigen versie van te maken en het samen met DJ Galaga een extra party boost te geven. Het resultaat mag er zijn en zal naar verwachting tijdens vele bijzondere momenten voorbij komen.

Hierbij ook de Clip:


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 09 Feb 2018 08:12:57Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy