Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Zanger Wilmo komt met nieuw nummer ik ben als jijWillem Verwoert beter bekend als zanger Wilmo,
heeft hij zich nu helemaal op de muziek gestort en komt hij met het nummer “Ik ben als jij”
Zijn opa, die mondharmonica speelde, ontdekte zijn talent.
Wilmo wil heel graag zijn diversiteit laten horen, en besloot om Ich bin wie Du van Marianne Rosenberg uit 1975 in een Nederlands jasje te steken met de titel “Ik ben als jij” Van dit nummer heeft hij eerst om te kijken of het zou aanslaan een clip gemaakt en deze heeft lange tijd meegedraaid bij TV Oranje. Hij kreeg vele verzoeken om dit nummer op CD te zetten en heeft dit dan ook uiteindelijk gedaan en wil hiermee een nieuwe start maken als artiest.
Wilmo heeft al veel gedaan zo was zijn eerste optreden al op 16 jarige leeftijd en stond hij in het voorprogramma van de destijds bekende band Massada. opgegroeid in het mooie Opheusden, Midden Betuwe, kreeg de muzikaliteit met de paplepel ingegoten.
Vanaf dat moment was er geen weg meer terug voor hem.
Er kwamen veel uiteenlopende werkzaamheden op zijn pad; Van studio werk voor internationale producers tot backing vocals voor collega’s. Er waren optredend door Europa en een cd release die wereldwijd ging.
Na 6 jaar niets meer in de muziek gedaan te hebben begon het toch weer te kriebelen, en besloot Wilmo de draad weer op te pakken.
Dit jaar staan er weer nieuwe nummers in de planning en duikt Wilmo de studio weer in want als het aan Wilmo ligt gaan we nog veel van hem horen!


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 30 Mar 2018 18:18:39Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy