Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Twee honden vechten om een been Gloednieuwe single van Village & Wessel


Twee mannen kijken terug op een jeugdliefde van lang geleden en wat doe je als je op hetzelfde meisje verliefd bent?
De single wordt ondersteund door een prachtige videoclip waarin  heel wat fotomodellen een rol spelen en die je mee terug nemen naar de jeugdgedachten van beide heren.
Op dit vrolijke en uiterst dansbare liedje worden beide zangers begeleid door trompettist Rinus Zuidweg en saxofonist Franklin Schieman. Lindy de Jong deed de backing vocals.  Kevin Village is geen onbekende in de muziek. Al jaren brengt Kevin prettig in het gehoor liggende kwaliteitsmuziek. De geschiedenis gaat terug naar de jaren tachtig waarin hij diverse singles en lp’s uitbracht. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s.  Ook Peter Wessel heeft zijn sporen in de populaire muziek ruimschoots verdiend, als gitarist in te veel bands om op te noemen en de laatste jaren voornamelijk als producer van diverse artiesten en als zanger/gitarist van zijn eigen repertoire.
Beide heren zijn geen onbekenden in het vak, eerst was er het gezamenlijke succes van de song ‘Papillon’ dat zowel in het Frans, Engels en Nederlands gezongen is. Daarna kwam ‘Hou me vast’ en “Waarom” beiden ook Nederlandstalige nummers. Van beide nummers was Kevin de zanger en Peter de producer.  
Dus een nieuwe singel was gewoonweg onvermijdelijk en het lag voor de hand dat zij die in een duet gingen opnemen, zo ontstond “Twee honden vechten om een been”


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 03 Apr 2018 21:02:48Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy