Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Jan Warringa komt met nieuwe singel Helderop gaat nooit verloren


De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single “Helderop gaat nooit verloren”.
In December 2017 zat Jan Warringa samen met Henny Thijssen en Terry West om de tafel te praten over een nummer voor Jan. Na wat brainstormen begon Henny Thijssen te schrijven en dat resulteerde in dit Autobiografische nummer.
Het lied gaat over 2 oudere mensen die wat van het leven willen gaan maken nu het nog kan., Leef je leven en geniet is hun motto en daar kan Jan Warringa zich zeker in vinden!
Niet dat hij zichzelf al oud vind, maar de jaren gaan snel, en daarom is het belangrijk alles uit het leven te halen en te genieten van al het moois dat het leven ons brengt!

Jan Warringa geboren in Zuid Oost Drenthe draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens en begon zijn carričre zoals velen bij karaoke wedstrijden. Na een aantal te hebben meegedaan trok hij de stoute schoenen aan en liet het vast leggen op schijfjes. Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, heeft al de nodige successen geboekt met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” , “Ze Lacht Naar Mij” en vorig jaar nog “Kus me” ging de muzikale carričre in een snel treinvaart  
Er volgen vele singles en de bekendheid van Jan werd met de dag groter. Al zijn singles werden goed gedraaid in  zowel Nederland als Vlaanderen.
En nu in 2018 komt hij met “Helderop gaat nooit verloren” en Jan denkt dat dit nummer ook wederom in beide landen het goed zal gaan doen.

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 04 Apr 2018 13:55:32Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy