Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Leon Basley komt met nieuwe singel Nu gaat het weer Beter

Na 4 jaar Afwezigheid is hij weer helemaal terug” Leon Basley” en sterker dan vroeger,

De nu 42 Jarige Zanger die al sinds zijn 16 jarige leeftijd in het vak zit en diverse singles, albums en optredens op zijn naam heeft staan, is weer helemaal terug zowel op het podium als op CD , met een compleet nieuw team om hem heen. Nieuwe Studio, Componist, Plugger, Videoclipmaker en mensen om hem heen, gaat hij nu met een singel komen die de 4 verloren jaren in beeld gaan brengen van deze gevoels zanger.
(Die man is er weer!!!!) Leon Basley Zit weer vol energie en wil dit graag aan het publiek en zijn fans laten zien en zijn horizon gaan verbreden. De tekst heeft hij grotendeels zelf geschreven met invloeden van Pascal de vormer en speciale dank aan Jan floren,
Voor Leon Basley Is het nu al Geslaagd omdat dit nummer voor hem speciale betekenis heeft en veel in hem los maakt , hopelijk gaat het bij andere ook raken en is het bij het zien van de clip duidelijk waarom deze zanger zolang niks van hem heeft laten horen. Maar het leven gaat nu weer verder, en met Leon Basley Gaat het weer beter, dus nu naar een mooie toekomst en hopelijk nog vele nieuwe singels, albums en optredens !!!

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 07 May 2018 07:16:36Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy