Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Rick Folkers - Wat moet ik nou


Rick Folkers wil een 2e kans met zijn debuutsingle
“Wat moet ik nou”
Rick Folkers heeft besloten om zijn debuut cd een nieuwe kans te geven.  Zelf staat hij voor de 100%  achter nummer en ook door zijn trouwe fans is het nummer destijds zeer goed ontvangen.
Het nummer “Wat moet ik nou” kwam vorig jaar uit, maar het kreeg niet de juiste input en commerciële aandacht en dat is jammer, want het nummer  verdiend veel meer.
Het is voor Rick Folkers zijn aller eerste single en dat heeft hij ook gelijk goed aangepakt. Zo is hij de studio in gegaan bij Manfred Jongenelis in Etten Leur en die is tevens verantwoordelijk voor de tekst en de muziek van het nummer. “Wat moet ik nou” ; Rick zingt over het ontmoeten van een leuk meisje en vraagt zich dan af, wat moet ik nou? Hij overwint zijn angst en vraagt haar of ze wat wil drinken, en zo gaat het verder….
De singel is uitgebracht onder het label van Smaragd Music, het eigen label van Manfred Recording Studio.
Muziek is iets waar Rick enorm zijn passie in heeft gevonden, na jarenlang aan de top van de motorsport meegedraaid te hebben, heeft hij het zingen volledig opgepakt, hij kan dit beter combineren met zijn baan als fietsenmaker. Want doordat hij aan de top van de motorcross meedraaide was hij veel in het buitenland te vinden en kon hij geen optredens verzorgen in Nederland.
Het Nederlandse lied draagt hij dan ook een groot hart toe en gaan wij zeker nog veel van Rick Folkers horen.

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 13 May 2018 09:33:48Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy