Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Ron de Ridderlanceert nieuwe singel Mijn Liefste


‘Mijn Liefste’, een heerlijke zomerse bewerking van The Real Thing klassieker ‘You To Me Are Everything’
De in Nijmegen geboren Ron de Ridder is al jarenlang actief in de muziekwereld, en wist successen te boeken met singles als ‘Laat Het Zonnetje Maar Schijnen’, ‘Vanavond Ga Ik Feesten’, ‘Engel Aan Mijn Zij’en ‘Vrijgezel’.
In 2014 verscheen zijn album ‘Mooie Momenten’. Nu is het tijd voor een nieuwe single, getiteld ‘Mijn Liefste’, een heerlijke zomerse bewerking van The Real Thing klassieker ‘You To Me Are Everything’, welke geproduceerd is door Royal Music Productions in Kerkrade. ‘Mijn Liefste’ verschijnt via Hit It! Music, en een zonnige videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

Sidney Bischoff houdt van het mooie leven
Dat Sidney Bischoff een levensgenieter pursang is, is allang geen geheim meer. De zanger uit Apeldoorn die met z’n lijfspreuk ‘Hart voor weinig, nooit chagrijnig’ altijd het positieve van het leven inziet, probeert dat met z’n nieuwe single ‘Mooi is het leven’ ook over te brengen op de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.
‘Mooi is het leven’ is volgens Sidney een gezellig zomers nummer dat het zeker in de kroeg, tijdens de komende zomerfeesten en op de radio goed zal doen. ‘Tekstschrijver Hans Louws en producer Ger Oerlemans hebben het onderste uit de kan gehaald. De herkenbare Bischoff sound is zoals gewoonlijk in het lied verweven. Deze keer is de hulp ingeroepen van één van de beste gitaristen van Nederland, namelijk Marcel Fisser’, glundert Sidney.
 
Een andere vaste partner waar Sidney al jaren mee samenwerkt is clipproducent William ten Kate. ‘Wij zijn twee handen op één buik. De opnamedagen zijn altijd gezellig. We maken er gewoon een leuk uitje van. Deze keer hebben we gekozen voor Giethoorn. Op een zonovergoten dag zijn shots gemaakt op het meer, het alom bekende eiland en bij een aantal bruggetjes in het prachtige dorp’, aldus Sidney.

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 26 May 2018 04:11:57Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy