Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
DJ/producer DJ-JES lanceert nieuwe single in Moombahton stijl ĎAlles los


DJ-JES is de artiestennaam van Jordy van Es een DJ/Producer uit Den Haag. DJ-JES is bekend als Feest-DJ op verschillende locaties door heel Nederland.
De nieuwe single ĎAlles Losí heeft een Apres-ski achtige sound met een tikje Moombahton en is de opvolger van zijn debuut single ĎDie ene nachtí die enkele maanden geleden uitkwam.  
 
DJ-JES is inmiddels al meer dan 6 jaar actief als DJ en zijn passie is muziek maken. Om zich duidelijk te onderscheiden en niet alleen als DJ actief te zijn, houdt hij zich sinds kort bezig met het produceren van eigen tracks en remixen.  
 
Wat 6 jaar geleden begon met het draaien op schoolfeestjes, feesten en partijen, is inmiddels uitgegroeid tot een droomhobby. Iedere week is  DJ-JES te vinden op verschillende feesten en evenementen met elke keer weer als resultaat een tevreden klant.
 
Na de release van zijn debuutsingle is hij direct weer aan de slag gegaan met als verrassend resultaat het vernieuwende ĎAlles losí. Een ander genre waarmee hij met zijn diversiteit duidelijk laat zien dat hij allround is en diverse stijlen durft uit te proberen.
 
Met de nieuwe single ĎAlles Losí wil DJ-JES een feestachtigekant van zichzelf laten zien, een lekkere meezinger met een verfrissende dansbeat! Houdt DJ-JES in de gaten en volg hem op socialmedia, want de komende tijd zul je veel meer van hem en zijn producties gaan horen.

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 06 Jul 2018 16:55:41Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy