Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Rox van Driel’s carričre zit stevig in de lift!


Na haar vorige single “Die ene echte vriend ben jij”, werd achter de schermen hard gewerkt aan de carričre van Rox van Driel. De goedlachse altijd vrolijke zangeres uit Kapel-Avezaath zat afgelopen seizoen nog in het SBS6 programma “Topper gezocht” waar ze live op tv de sterren uit de hemel zong.

Na een drukke periode is er dan eindelijk de nieuwe single van Rox van Driel. Rox heeft er lang over nagedacht welke muziekstroming aansluit bij haar bestaande repertoire. Daaruit is “Jij bent mijn wereld” voortgekomen. Deze single is een vlotte meezinger met feestgarantie. Lekkere live accordeonpartijen en haar fantastische stemgeluid smelten samen op deze nieuwe single.

Rox wilde voor de videoclip ook flink uitpakken. En of dat gelukt is! Op diverse locaties is gefilmd. De videoclip is voor een gedeelte zelfs opgenomen in een echte luchtballon en een heuse authentieke zweefmolen.  

 

Ervaar zelf waarom Rox van Driel een echte topper is. In de wandelgangen wordt ook al gefluisterd dat er komend najaar  

wellicht nog een erg leuk project aan komt! Bovendien is Rox deze zomer op diverse feestlocaties live te zien en te horen. Een aanrader om zeker eens te gaan kijken (en luisteren!)

 


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 11 Jul 2018 10:17:34Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy