Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
De lang verwachte single van Martijn Joostema is een feit !!“Dit is een artiest die de capaciteiten heeft om snel landelijk door te breken”, zo uitte Rood-Hit-Blauw-platenbaas Ronald Visch zich enthousiast, na het toevallig bijwonen van een optreden van Martijn Joostema. Niet veel later hadden de zanger en Ronald de contracten al getekend! Onder de vleugels van genoemd platenlabel zal de carrière van de uit Epe afkomstige zanger vakkundig worden uitgestippeld.

. Nu al wordt het gouden strotje van dit talent, die onlangs nog in Hoorn optrad met Django Wagner waar zij samen ‘I'll never fall in love again’ brachten, geroemd!

Als tiener jochie trad hij al solo op en deed hij mee aan een grote talentenjacht in Den Haag waar hij feilloos het repertoire van Jantje Smit wist mee te zingen en van de meer dan 50 deelnemers deze talentenjacht won. Even later werd hij de frontman bij een coverband. In 2016 verscheen van hem het liedje ‘Zo kan ik niet leven’ en nu ligt vanaf 12 september ‘Ik ben jou niet vergeten’ in de digitale en fysieke platenwinkels. De verwachtingen zijn bijzonder hooggespannen daar de gekozen stijl, ijzersterke volkspop vermengd met disco invloeden, absoluut onderscheidend zal blijken te zijn in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Daarnaast toont Martijn op deze plaat ondubbelzinnig aan dat hij momenteel misschien wel één van de allergrootste aanstormende talenten van ons land is! Martin Sterken verzorgde de opnames en Karl Kaspers (Kaska) schoot de bijzondere en sfeerrijke videoclip in Alberto’s Italian in Nijkerk. Een belofte?? Martijn Joostema…Daar gaat u meer van horen!  


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 13 Sep 2018 09:40:20Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy