Johan Arts Photography
Dit Is Holland
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Nederlands zangtalent Karel Mahieu werkt samen met Alain Clark voor nieuwe single


Op 2 november brengt de 17-jarige Haagse zanger Karel Mahieu zijn nieuwe single ‘Als ik Naar Jou Kijk, Zie ik Tulpen’ officieel uit via Dino Music.
Het platenlabel, dat sinds 1984 gespecialiseerd is in Nederlandstalig repertoire, bracht een dreamteam samen voor deze release. Alain Clark schreef dit nummer speciaal voor Karel en de productie lag in handen van Edwin van Hoevelaak, die eerder hits produceerde van onder andere André Hazes, Jeroen van der Boom en Samantha Steenwijk.
 
De 17-jarige zanger vergaarde bekendheid door het RTL-programma The Voice Kids, waar hij binnen ‘team Borsato’ lovende kritieken van het publiek kreeg op 13-jarige leeftijd door Elvis Presley te coveren.
 
Karel staat nog aan het begin van zijn carrière maar wist zijn snelgroeiende club fans het afgelopen jaar te overtuigen van zijn zangtalent en sympathieke uitstraling. Het bescheiden poptalent kan zich inmiddels aansluiten bij de recente club van Nederlandstalige poptalenten uit Den Haag zoals Samantha Steenwijk, John West, Rein Menzina en Mike Peterson.


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 05 Nov 2018 10:48:52Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy