Johan Arts Photography
Dit Is Holland
Score Promotions
JC Event Records
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Roy Geerts uit Teteringen komt alweer met zijn 8e single uit

Roy Geerts uit Teteringen, onder de rook van Breda, komt alweer met zijn 8e single uit, genaamd “Jouw waarheid” en is geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen.

Roy speelde met de gedachte om een nieuwe single uit te brengen en zag de deelname van Henny Thijssen in Bloed, Zweet en Tranen. Dat liet een grote indruk achter bij hem.

Roy is gaan kijken wie die man nu eigenlijk is en kwam er al snel achter dat hij vele hits op zijn naam heeft staan. Roy heeft contact gezocht met Henny en nadat ze eerst telefonisch het één en ander hadden besproken kwam de afspraak. Na ruim 2 uur met elkaar gesproken te hebben over wat Roy wilde en het Nederlandstalige lied, wist Henny het. Deze man kan aan je gezicht zien wat je mooi vind of niet. En zo kwam Henny op het nummer “Jouw waarheid”.

Het nummer is niet autobiografisch aldus Roy, maar past heel goed bij hem.

Roy Geerts volgt altijd zijn hart en gelooft dan ook erg in een mooie samenwerking met  dit vertrouwde team om hem heen, want het zal zeker niet bij deze ene productie blijven. Samen met Maarten de Groot, die al een poos succesvol samenwerkt met Henny Thijssen,  gaan we nog veel van Roy Geerts horen.

De single is vanaf Januari 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en zal gepromoot worden bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Ook zal er een mooie videoclip te zien zijn op de tv zenders en natuurlijk via Youtube.

Met dit nummer heeft Roy weer een mooie productie in handen, die zeker gaat aanslaan bij het grote publiek!

 


Geplaatst door: Janoesj
Datum: 04 Jan 2019 09:56:44Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy